The Journey

posted in: inspiratiemail | 0The Journey


De vraag waarom we ziek worden, zelfs als we gezond leven, houdt me al een aantal jaren bezig. Bij gezond dacht ik aan gezonde voeding, voldoende beweging, yoga, meditatie, voldoende nachtrust. Toch zag ik omheen mensen ziek worden, ondanks dat alles. Wat maakt ons dan ziek??In de ayurveda, traditionele Indiase geneeswijze, is stress de boosdoener. Stress heeft direct invloed op ons afweersysteem. Zodra we verzwakt zijn, hebben we kans ziek te worden.Brandon Bays van the journey is ervan overtuigd dat onverwerkte emoties onze cellen kunnen beïnvloeden, waardoor we ziek kunnen worden. Deepak Chopra was al eerder tot dezelfde conclusie gekomen. Brandon heeft zelf een methode ontwikkeld, “The Journey”, om bij de emotie op celniveau te komen. Zo genas zij zichzelf van een grote tumor in de baarmoeder. Brandon geeft nu over de wereld seminars waarbij je o.a. de emotionele en de fysieke reis kan ervaren. Eén “reis” kan al heel veel invloed hebben op genezing, zeker in combinatie met een specifiek dieet en alternatieve geneeswijzen.

Ik heb afgelopen maand een 3 daags seminar bijgewoond en deze reizen zelf mogen ervaren en begeleiden. Ik ben vol lof. Ik ben van een hoop cel herinneringen verlost. Is dit dan het geheim van gezond zijn? We kroppen emoties op, zonder ze te uiten. Is dat niet wat onze maatschappij onze kinderen op jonge leeftijd aanleert? Niet boos zijn, veeg je traantjes af…

brandon-bays

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *