2019: FREEDOM

posted in: blog | 0
 

2019:FREEDOM

VRIJHEID is voor mij een belangrijke waarde in mijn leven. Vrijheid betekent voor mijzelfontplooiing en mijn levensmissie tot uiting brengen.

Dat is wat ik ga doen dit aanstaande nieuwe jaar (en daarna). Ik heb de stap gezet om mijn vaste aanstelling bij gemeente Heerlen op te zeggen. Een eervol ontslag noemen ze dat.

Op mijn weg naar deze stap heb ik alleen dierbaren bij betrokken die ook de KANS voor mij zagen. Om mij heen waren ook diebaren die vanuit LIEFDE voor mij, mij wilden beschermen. Als ik hen geraadpleegd had, dan zou vnl. de waarde VEILIGHEID geraakt worden.
Veiligheid in de zin van een vast salaris, pensioen, doorbetaling bij ziekte, waardoor je kunt zorgen voor je kinderen en basale zaken als een dak boven je hoofd en voedsel. Je kent hem wel de eerste trede in de pyramide van Maslow.

Dierbaren die reageren vanuit deze eerste levensbehoefte zouden hun ANGST onbewust op mij kunnen projecteren. En ja als mijn moeder dat zou zeggen, dan raakt mij dat echt wel. Dan zou ik kunnen gaan twijfelen….en uiteindelijk niet bij VRIJHEID uitkomen EN daarmee niet bij GELUK uitkomen.

Lieve mama, ik hoop dat je mijn keus respecteert en blij voor me kunt zijn ❤️

Liefs Judy

@ Blijf me volgen als je wilt weten hoe ik mijn coachingspraktijk ga verbreden!