Happinez festival 1 Bare foot shoes

posted in: blog | 0
Happinez festival: Inspiration Talk 1 Bare foot shoes
 

 

Ik heb het beste product ooit gekocht! Ik was er al lange tijd in geïnteresseerd, maar het kwam er nooit van.

Onze voeten dragen ons gewicht. Ze zijn ingenieus gebouwd. Bestaan maar liefst uit 26 botjes en 33 gewrichten. Ons hele lichaam wordt erin vertegenwoordigd. Dat je ze goed moet verzorgen, wist ik. Daarom geef ik o.a. voetreflex behandelingen en heb ik een blote voetenpaadje aangelegd. Als ik thuis kom trek ik mijn schoenen gelijk uit. Herken je dat gevoel? Heerlijk!
In de zomer loop ik met regelmaat op blote voeten, maar niet op straat. Dat doe ik niet vanuit veiligheid, hygiëne en wellicht ook een bepaalde schaamte.

Terug naar het Happinez festival. Er stonden her en der ook verkoopkraampjes. Een ervan verkocht: BAREFOOT SHOES!!! Hier was ik naar op zoek. Ik trok de stoute schoenen aan en paste de schoen/sokachtige dingen met elk 5 tenen. De vriendelijke verkoper zei: ‘ loop maar een stukje’. Ik was gelijk verkocht. Ik voelde me vrij. Ik voelde me zelfverzekerd. Ik voelde me geaard, letterlijk in contact met de aarde en haar structuren. En tegelijkertijd voelde ik me hemels. Dit is voor mij bestemd. Mijn voeten kunnen weer bewegen, zoals ze ontworpen zijn.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *